Bulvár

Kevin Spacey pedofilügyben nyomoz új filmjében, felháborodott egy korábbi áldozat

Megosztom:

Itt a nagy visszatérés?

Kissé ironikus szerepet kapott

Kevin Spacey-t többen is szexuális zaklatással vádoltak, egy ideje nem is láthattuk feltűnni sehol, de most visszatér. Megkapta a második esélyét, és Franco Nero L’uomo Che Disegno Dio című alkotásában szerepel legközelebb. A történet egy vak festőről (Franco Nero) szól, aki a hangjuk alapján festi le az embereket. Tévesen megvádolják gyerekek molesztálásával, és Spacey lesz a rendőr, aki nyomoz az ügyében.

Visszafogadja a szakma?

A visszatérését vegyesen fogadta a közönség. Mark Ebenhoch, egy korábbi áldozata felelőtlenségnek gondolja, hogy egy ilyen szerepet kapott. “Mi a fene?” – ez volt az első gondolata, amikor meghallotta a hírt. Abszurdnak tartja, hogy egy szexuális garázdasággal meggyanúsított ember egy olyan filmen dolgozzon, ami ugyanerről a témáról szól.

Ebenhoch még mindig várja, hogy Spacey nyilvánosan elnézést kérjen. Valamint elmondta, hogy reméli, a producerek megbizonyosodtak róla, hogy ne fordulhasson elő újra, ami vele történt, és azonnal lépnek, ha mégis újabb problémák adódnának a színésszel.

Forrás: TMZ

Megosztom: