Szórakozás

Anthony Mackie Tom Hollandot akarja

Megosztom:

A pletykák szerint, kérte, hogy szerepeljen a filmben.

Pókember Amerika kapitány oldalán?

A két színész barátsága legendás, az Amerika kapitány: Polgárháborúban találkoztak először, azóta pedig gyakran húzzák egymást a nyilvánosság előtt.

Anthony Mackie kezdte a “háborút”, amikor “kis seggfejnek” nevezte Peter Parker színészét egy interjúban, majd továbbnőtt a kettejük közötti oda-odamondogatás. De szerencsére csak egy viccről van szó, a valóságban kedvelik egymást, erről árulkodik az a hír is, hogy Amerika kapitány új megformálója külön kérte, hogy Tom Holland megjelenjen a filmjében.

A Sólyom és a Tél katonája sorozat idén futott a Disney+-on, majd a végével szinte azonnal bejelentették az Amerika kapitány negyedik részét. Még sem forgatási időpont, sem premier nincs, így könnyedén meglehet, hogy Mackie kérése valóra válhat. Mindez feltehetően csak az ütemezés és a szerződés függvénye, mivel Tomnak a Spider-Man: No Way Home után új megállapodást kell kötnie mind a Marvel Studiosszal, mind a Sony-val, de az Amerika kapitány 4-nek még nincs forgatókönyve, így bármi megtörténhet.

Így oltják szét egymást

Vicces nézni, ahogy egymást trollkodják, az egyik legismertebb szitu, amit a rajongók gyakran emlegetnek, amikor egy beszélgetés alkalmával Anthony Mackie beismerte, hogy nem látta a Pókember: Hazatérést, Tom Holland erre úgy reagált, hogy még ő sem látta a Sólyom filmet. Majd hozzátette: “Várj csak, olyan nincs is.”

Egy rajongó össze is szedte a legemlékezetesebb pillanatokat, 3:43-tól kezdődik a leírt jelenet.

Forrás: We Got This Covered

Megosztom: