Odaát

Obama elmondta, hogy mit tud az UFO-król

Megosztom:

Az egykori elnök beszélt arról, hogy mit tapasztalt.

Léteznek UFO-k vagy csak paranoia?

Egy korábbi felvétel hozta újra lázba a világot, amin az amerikai haditengerészet emberei filmeztek azonosítatlan repülő tárgyakat. A The Late Late Show with James Corden című műsorban Barack Obama volt a vendég, és kikérték a véleményét az UFO témáról.

“Az igazság az, hogy amikor hivatalba léptem, megkérdeztem: >>Rendben, van valahol egy labor, ahol a földönkívülieket és az űrhajóikat tartjuk?<< Az embereim kutattak egy kicsit, de a válasz nem volt” – ezzel cáfolta az 51-es körzet UFO legendáját.

Majd így folytatta a válaszát: “De az igaz, és most komolyan mondom, hogy vannak felvételek égi objektumokról, amikről nem tudjuk, hogy micsodák. Nem tudjuk megmagyarázni, hogy hogyan mozognak, milyen a röppályájuk. Nincs benne könnyen átlátható minta. Szóval szerintem az emberek még mindig komolyan veszik, hogy megpróbálják magyarázni ezeket. De semmit se tudok ma megerősíteni.”

Azonosítatlan tárgyak az égen

Az amerikai haditengerészet évekkel ezelőtt megerősítette, hogy valódiak azok a videók, amiket a sugárhajtású vadászgépeik rögzítettek, amiken azonosítatlan tárgyakat követtek nyomon, ezek közül néhány olyan módon mozgott, amit a repüléssel foglalkozó szakemberek nem tudtak megmagyarázni.

Egy új videón, amit a haditengerészet repülőgépei 2019 júliusában rögzítettek, az látható, hogy egy gömb alakú tárgy nem sokkal az óceán felett repül, mielőtt elmerülne a vízben. “Fröccsent” – állítja a katonai személyzet a videón.

Forrás: NBC News

Megosztom: