Bulvár

Angelina Jolie és Brad Pitt közös felügyeletet kapott

Megosztom:

Meglepő döntés született.

A bíró adott egy esélyt Brad Pittnek

Több hónapos jogi huzavona után ítéletet hirdettek Brad Pitt és Angelina Jolie gyermekelhelyezési perében. A bíró végül közös felügyeletet rendelt el, mindez azért meglepő, mert az utóbbi hónapokban Angelina megvádolta a színészt családon belüli erőszakkal. Úgy tűnik, mégsem volt meggyőző bizonyítéka az ügyben.

Maddox (19), Pax (17), Zahara (16), Shiloh (14) és ikrek Vivienne és Knox (12) láthatják még az apukájukat. A per hónapokig húzódott, rengeteg tanút kihallgattak, köztük gyermekkel foglalkozó szakembereket is, akik interjút készítettek a Jolie-Pitt gyerekekkel és másokkal, akik gyakran megfordultak a család körül.

Nem mindenki örül

Brad Pitt csak több időt szeretett volna tölteni a gyerekeivel, ami most összejött neki. Ez az ügy ugyan lezárult, de Jolie a hírek szerint nem akar belenyugodni. “Angelina nem a közös felügyelet ellen emel kifogást, más aggályos kérdések is felmerültek” – mondta egy bennfentes a Mirrornak.

Angelina és Brad még a Mr és Mrs Smith forgatásán találkoztak 2004-ben. Majd Jolie 2016-ban beadta a válópert, csak két évvel az esküvőjük után.

Megosztom: