Bulvár

OnlyFans beköltözős valóságshow-t indított a rapper, most a nők kihasználásával vádolják

Megosztom:

Twitteren magyarázkodott.

OnlyFans reality

Blueface nyolc nőt hívott meg kaliforniai kúriájába egy valóságshow szereplőinek, amit az OnlyFans-en közvetít, a címe Blue Girls Club.

Ha valaha néztél már valóság show-t, és arra gondoltál, hogy lehetne durvább, több pornográf jelenettel, akkor ezt neked találták ki. A Blueface nevű rapper Flavor Flav és Brett Michaels nyomdokaiba lépett, és egy új valóságshow-ja debütált a OnlyFans-en, még ősszel. Eddig rengeteg veszekedést, meztelenséget és vásárlást láthattak a nézők. Havi 30 dolcsit kell érte fizetni, de a rapper már belengette, hogy emelkedhet az ár.

“Azoknak, akik kíváncsiak, a műsorom egy 3 hetes sorozat, ahová az Egyesült Államok minden részéből jelentkeznek nők, és elutaztatom őket Kaliforniába, majd egy fedél alá költöznek. Két otthonom van, nem maradok ott velük. De gondoskodom az anyagiakról, népszerűsítem őket, és folyamatosan filmezünk” – mesélte a rapper.

Újra erről beszélnek

A show azért került újra a középpontba, mert mostanában a videóikat összehasonlítottak R. Kellyvel, aki jelenleg rács mögött van, és azzal vádolják, hogy több nőt tartott egy grúziai lakásban, ahol fizikailag, szexuálisan és érzelmileg bántalmazta őket. 

Blue cáfolta, hogy az övé ilyen lenne, majd hozzátette: “Nem tűrünk semmiféle szexuális magatartást férfiak és nők között, így a nők egyre inkább elkezdenek érdeklődni egymás iránt.”

Forrás: XXL

Megosztom: