Bulvár

A botrányhős rapper Irina Shayk-kal randizik?

Megosztom:

Nem zörög a haraszt…?

Máris megvan a rapper új szerelme?

Mostanában lenne Kanye West és Kim Kardashian 7. házassági évfordulója de válófélben lévő párnál már nagyon úgy néz ki, hogy esély sincs békülésre. Olyannyira, hogy Kanye Westet nemrég már új nővel hozták hírbe, aki nem más, mint a modell, Irina Shayk-írja a Mirror cikke.

Kanyet tetőtől talpig feketébe öltözve kapták lencsevégre ahogy egy Los Angelesi épületbe megy a testőre kíséretében, ahol nem kizárt, hogy a modellel találkozott. Őket kettejüket már korábban is többször összekovácsolta a sors.

Irina is elvált kislánya apjától Bradley Coopertől, és azóta sem volt nyilvános kapcsolata senkivel. Kanye először egy videoklipjében dolgozott a modellel, amikor is Irina volt a videó egyik főszereplője még 2010-ben.

Később, 2012-ben keresztezték egymás útját, amikor is a modell felvonult a Kanye kollekcióját bemutató kifutón az akkori Párizsi Divathéten. Az sem lehet véletlen, hogy Irina a napokban egy olyan Balenciaga pólóban volt, amit West tervezett.

Az ex csak nevet

Kim Kardashian is reagált már a pletykákra, miszerint a rapper és a modell randiznának. Ő egyáltalán nem veszi ezt komolyan, és csak buta pletykának tartja a dolgot. Meglátjuk mit hoz majd a jövő…:)

Megosztom: