forrás: pinterest
Bulvár

Még egy ok amiért imádjuk Ryan Reynoldsot

Megosztom:

A színész felvállalta.

Igazi XXI. sz-i betegség

A színész legutóbbi Instagram posztjában olyan őszintén vallott mentális szorongási problémáiról, hogy az nagyon sokaknak erőt adott. Ryan mindig is lazán és humorosan közelíti meg a dolgokat és az, hogy egy ilyen egészségügyi problémáról is ilyen nyíltan tud beszélni, csak még egy ok amiért a szívünkbe zárjuk őt.

Az örök “túl”

A színész élete leghosszabb kapcsolataként jellemzi a mentális szorongását és arra biztat mindenkit aki ezzel küzd, fogadja el, hogy ez is része, mert ez sosem fog elmúlni. Mi akik TÚL gondolunk, érzünk, aggódunk mindent, néha egészen máshogy látjuk a dolgokat, mint az átlag. De ez ellen nem lehet elfutni.

A posztot egyébként azért is osztotta meg, mert a mentális egészségre való tudatos odafigyelés hónapja van és rengetegen szoronganak a mai világban, akár bevallják, akár nem. A szorongó embereknél egyébként jellemző a túl sok munkavégzés is amikor mindig túltervezi magát valaki, pont azért, hogy ne legyen ideje gondolkodni és magára maradni a saját lelkével és a gondolataival, mert megrémisztik őt. Általában a kisebbségi komplexus is jellemző tünete a szorongásnak, és ha komolyabb tüneteket ölt a dolog, akár depresszióhoz is vezethet!

Megosztom: