Szórakozás

Itt a magyarázat, ezért nem segített az Eternals Thanos ellen

Megosztom:

Sokan feltették a kérdést.

Évezredek óta itt dekkolnak

Miután kijött az Eternals előzetese sokakban felmerült a kérdés, hogy az Örökkévalók már évezredek óta segítik az emberiséget és itt élnek köztünk, akkor vajon miért nem segítettek Thanos ellen?

Az előzetesben benne van a válasz. Bár évezredek óta itt vannak, finoman irányítják az emberiséget, nem avatkoznak bele komolyan az eseményekbe. Nem állítanak meg háborúkat, éhínséget, vagy űrből érkező fenyegetést. Csupán segítik az emberiség fejlődését az építészet, a mezőgazdaság, stb. területein.

De ha ennyire erősek, akkor miért nem lépnek közbe?

A rajongók egy ideje fejtegetik ezt, bár érdemes emlékezni arra, hogy az Infinity War eseményei meglepően gyorsan zajlottak le. A hősök csak az utolsó pillanatban fedezték fel Thanos valódi szándékát, aki végül nagyon rövid ideig tartózkodott a Földön. Mire az Örökkévalóak rájöttek, mi történik, valószínűleg már késő volt.

Az előzetesben azonban van egy fontos párbeszéd, ami nyomra vezethet. Egy ponton Ajak azt mondja, hogy “soha nem avatkoztunk közbe… mostanáig”, jelezve, hogy általában szigorú politikát folytatnak az emberiség ügyeiben, ami lehetővé teszik, hogy saját hibáinkat kövessük el. De hogy most miért lépnek közbe, azt még nem tudjuk, novemberben majd meglátjuk.

Forrás: ScreenRant

Megosztom: