forrás: pinterest
Egyéb

Ezek az Acer újításai a jövőben

Megosztom:

A vezérigazgató megszólal.

Újításokat tervez a cégóriás

A márka újításai közé fog tartozni például az is, hogy ne csak egy gépként, hanem sokkal inkább egy életstílus reprezentációjaként gondoljunk ezentúl az Acer gépekre-írja a The Verge.

Az Acer vezérigazgatója Jason Chen, azt nyilatkozta, hogy még speciálisabb vásárlóközönségre számítanak a jövőben és nagy újításokat is terveznek. Ilyen pl a fenntarthatóság. A környezettudatos szemléletmód a nagyvállalatot is utolérte. Újrahasznosított anyagokkal dolgoznak amikor csak tudnak a műanyag alkatrészektől a laptoptartóig.

Nem akarnak versenyezni senkivel

A grafikájukban is fejleszteni terveznek és új játékokat is csinálnak. Az egyik igazi nagy dobásuk egy kifejezetten számítógépes játékokra specializálódott gép lesz, a Predator Triton 500 SE, az első gamer laptopjuk, 16: 10-es kijelzővel.

Az Acer azt is fontosnak tartja hangsúlyozni, hogy nem akar versenyezni mondjuk az Apple-vel, más az imázsuk is. Az Acer újító lehet viszont abban, hogy éveken belül ők lehetnek az a cég akik úttörőek voltak a 3D-s laptop képernyőkben. Chen legalábbis bizakodó a cég jövőjét illetően.

Megosztom: