Színes

3 éves gyerek lőtte le a húgát Amerikában

Megosztom:

Újabb tragédia a lőfegyverek miatt az USA-ban.

Saját testvérét lőtte le

Egy 3 éves fiú véletlenül mellkasba lőtte 2 éves testvérét egy fegyverrel, amit a kanapén talált. Az eset állítólag a floridai West Lakelandben történt, ahol három férfi találkozott, hogy megnézzék az NBA meccsét.

Grady Judd, Polk megyei seriff a sajtótájékoztatón elmondta, hogy az egyik férfi egy töltött fegyvert hozott magával az összejövetelre, és elrejtette azt a kanapé párnái között, ahol a gyerekek játszottak.

A férfiak hirtelen nagy durranást hallottak, majd megtalált a két gyereket. Azonnal a kórházba indultak velük, de útközben balesetet szenvedtek. Végül egy segítőkész férfi jutotta kórházba a kislányt, ahol megoperálták, de az állapota kritikus. Mellkasba lőtték, de a golyó valószínűleg a hasnyálmirigyét, valamint a vastag- és vékonybelet is károsította. Várhatóan több műtét is vár még rá.

Letartóztatások

A fegyver tulajdonosát letartóztatták és vádat emeltek a lőfegyver biztonságos tárolásának elmulasztása, marihuána és kábítószer birtoklása miatt.

A házigazda ellen nyomozás folyik marihuána és kábítószer-használat miatt. A kisfiút a nagymamájához küldték, őt és a harmadik férfit nem vádolják semmivel.

Forrás: Insider

Megosztom: