forrás: pinterest
Szórakozás

Sose találnád ki ki lesz a TikTok hivatalos arca!

Megosztom:

Ezzel történelmet ír az énekes.

A TikTok komolyabb szintet lép

Most jött ki a napokban az a videó amit mi is lehoztunk nektek arról, ahogy Ed Sheeran és Courtney Cox próbálja újra felidézni a Jóbarátok egyik legviccesebb táncjelenetét, és a vörös hajú énekesnek nem ez az egyetlen újdonsága mostanában!

Ed gőzerővel készül a visszatérésre (már gyakorlatilag vissza is tért, nem?! :D) és az új dalok mellett ő az első aki olyan szerződést kötött a TikTokkal, hogy az állunk leesett. Az ár titkos, de annyit lehet tudni, hogy nagyon nagy összegről van szó, és a TikToknak sem épp rossz üzlet, hogy egy kedvelt világsztár lesz az arcuk.

Támogatja a tehetséget

Ed nem buta, tudja, hogy a TikTok egy kiváló platform lehet a zenészeknek is akár a vicces, akár a komoly oldalukat szeretnék megmutatni abban a pár másodpercben. Ő maga is aktív felhasználó és a hírek szerint már gőzerővel folynak Londonban a forgatások amik a kampány részei lesznek, amiben Ed lesz a főszereplő. Ezzel hivatalosan is lett egy reklámarca a TikToknak is, és ő nem más, mint az angol énekes.

Sheeran mindig is támogatta a zenét és más tehetséges énekeseket is igyekszik felkarolni vagy épp dalt ír nekik. A TikTok platformját is erre használja, hiszen számtalan feldolgozás készült már a dalaiból.

Forrás: The News

Megosztom: