Szórakozás

Visszavonuló Marvel színészek. Lehet ebből még karakter hiány?

Megosztom:

Kiöregedik az első generáció.

Drax szerint a Marvel megoldja

Dave Bautistának nagyszerű magyarázata van arra, miért nem kell aggódnia a Marvel Studiosnak, ha színészeik kiöregednek a szuperhős karakterekből.

A birkózóból lett színész Drax Destroyerként csatlakozott a 2014-es A galaxis őrzői című filmhez, azóta további háromban tűnt fel.

Most azonban befejezte. Bautista nemrég azzal került a címlapokra, hogy a következő rész után kész nyugdíjba vonulni az MCU-ból. Bautista rámutatott, hogy mire a három rész kijön, 54 éves lesz, és túl öreg ahhoz, hogy félmeztelenül rohangáljon egy filmben. Ez hirtelen aggodalomra adott okot, hogy kedvenc hőseik az életkoruk miatt válnak meg a franchise-tól.

Bautista azonban elmondta a Vulture-nak, hogy ez nem okozhat gondot a Marvelnek. A színész felhívta a figyelmet arra, hogy Kevin Feige és csapata még mindig rendelkezik rengeteg karakterrel a képregényekből, akik debütálhatnak, különösen azóta, hogy újra megszerezték az X-Men, Fantasztikus Négyes és egyebek jogait.

“Nem hiszem, hogy probléma, [hogy kilépek], mert a Marvel világa olyan kiterjedt. Anyaguk lesz, amiből meríteni tudnak, miután meghaltam és elmentem” – mondta a színész. “Tudom, hogy a Disney megvásárolta a Foxot, és az X-Men egy egész, új élet előtt áll. Ez egy teljesen új univerzum lesz. A világuk túlságosan kiterjedt. Olyan sok van ott, hogy soha nem fog elfogyni az anyag, a színészek vagy a szuperhősök.”

Bautistának igaza lehet. Rengeteg olyan szereplő van a Marvel háza táján, akik csak arra várnak, hogy élőszereplősen is debütáljanak. Lehet, hogy nem olyan ismert karakterek, mint Pókember vagy Hulk, de érdemes megjegyezni, hogy az MCU-t egy B-listás hős hátán indították el, ő volt Vasember, akit Robert Downey Jr. tett sikeressé.

Forrás: ScreenRant

Megosztom:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük