forrás: pinterest
Bulvár

A macsó színész a fiúkat szereti?

Megosztom:

Mit akart ezzel üzenni?

Vaklárma vagy vallomás?

Ha esetleg láttad a tavalyi nyár “slágerfilmjének” számító Netflixes produkcióját a 365 Napot, akkor tudod, hogy a fésrfi főszereplője egy igencsak macsós, kemény, bandavezér karaktert formált meg. Ezért is lepett meg mindenkit az alábbi fotó.:

A képen Michele Morrone látható egy másik férfi színésszel és az ölelkezős póz, igencsak táptalajt adott a rossz nyelveknek. Az olasz származású szívtipró azóta sem törölte a képet, amint elkezdték róla terjeszteni, hogy akkor ő is a másik ligában játszik. Sőt, még egy kis olajat is öntött a tűzre, ugyanis a képet sztoriba is kitette és csak egy szívet fűzött hozzá. A képen szereplő másik srác szintén megosztotta a fotót és annyit lehet tudni, hogy sok időt töltenek együtt, ugyanis a 365 Nap készülő folytatásában szerepelnek mindketten.

Azóta is találgatnak a rajongók

Morrone egyébként csak annyit írt a képhez, hogy “Hazug vagyok”- amivel a rajongóknak nagyon jó okot ad, hogy összezavarja őket és elkezdjenek találgatni, vajon mire érti a hazugságot?.

Háát…Be kell valljuk, azért a filmért nem voltunk épp oda, de azért kár lenne ezért a pasiért ha nem a szebbik nemet szeretné. Idővel majd kiderül.

Bréking: Azóta Morrone maga posztolta sztoriban, hogy a kép csak baráti, és olyan, mintha testvérek lennének. Bár támogatja az LMBTQ közösséget, de a videóban elmondta, hogy ő nem meleg.

Megosztom: