forrás: pinterest
Bulvár

Most már biztos. Itt a bizonyíték, Bennifer újra él.

Megosztom:

Az álompár tényleg újra összejött.

Jennifer nem sokáig búslakodott Alex Rodriguez után

Ahogy korábban is írtuk már, Jennifer Lopez nagy valószínűséggel újra régi exével, Ben Affleckkel randizik. Ez azóta csak annyit, változott, hogy nem nagy valószínűséggel vannak ők ketten újra együtt, hanem biztos. Bent egy papararazzi le is kapta ahogy álmos fejjel távozik Jennifer házától-írja a Page Six.

Forrás: Page Six

Vissza a múltba?

A pár nem erősítette meg a hírt azóta sem, de mivel szinte nem telik el nap mostanság úgy, hogy a fotósok le ne kapnák őket kettesben egy étteremben vagy bárhol máshol , így eléggé egyértelmű az újramelegített szerelem. Jennifer elképesztően jó formában van és Ben is leadott a kilóiból és a hírek szerint alkoholizmusából is kigyógyult.

Az együtt alvásos randevújuk azután történt miután a párt lekapták ölelkezve egy hotel előtt is, és szemtanúk szerint lángolt köztük a levegő. J.Lo egyébként a volt férjével is újra találkozott, Marc Anthonyval, de ott csak baráti beszélgetésről volt szó köztük, és valószínűleg a közös gyermekük miatt is találkoztak.

Forrás: Page Six

Drukkolunk, hogy ezentúl ne csak az eljegyzésig jussanak újra! Mindenesetre Jennifer élete egyik nagy szerelmének nevezte Bent.

Megosztom: