forrás: pinterest
Bulvár

Sztárok akik nyíltan vállalják másságukat

Megosztom:

Ők bátran felvállalták a nyilvánosság előtt is már, hogy kit szeretnek

Nyílt Hollywood

A homoszexualitással kapcsolatosan foglalt álláskörünk ma már sokkal nyíltabb hozzáállással bír, mint akár pár éve még. Melegnek lenni egy időben még “divatos” is volt. A saját érzelmi és értelmi érettségünkön, a neveltetésünkön, és a minket körülvevő környezetünkön múlik, hogy kezeljük ezt a témát és ha ilyen esettel találkozunk, hogy reagáljuk le. A homoszexualitás nem bűn, és azért mert valaki szexuálisan a saját neméhez vonzódik, ugyanúgy normális ember, mint te vagy én. Egyre több sztár is felvállalja ( Elton Johnon és Adam Lamberten kívül is ) másságát. Nézzük kik ők, természetesen a teljesség igénye nélkül.

Akik büszkén vállalják

Lehet valaki szimplán homoszexuális, biszeuális, pánszexuális, transznemű, a lényeg, hogy azonosulni tudjon döntésével és intelligensen felvállalni azt.

Ezra Miller

A jóképű színészről nemrégiben derült ki, hogy sem férfiként, sem nőként nem gondol magára, egyszerűen csak embernek tartja magát, és így mindkét nem iránt vonzódik.

Ricky Martin

A latin énekes a fél világot sokkolta, amikor kiderült róla, hogy a pasikat szereti, de ő azóta sem teregeti ki a magánéletét, és ez így van jól.

Ellen DeGeneress

Az amerikai műsorvezetőnő, több, mint egy évtizede Portia Di Rossi barátnője, és ők talán az egyik legismertebb leszbikus pár.

Ruby Rose

Az egzotikus modell/ színésznő is az LMBTQ közösség tagja, és a hírek szerint elég sok mindenki megvolt neki már.

Jim Parsons

Az Agymenők sorozat Sheldonja is a melegek táborát erősíti, és őt annyira szeretjük, hogy tőlünk akár UFO is lehetne.

Matt Bomer

A sármos színésznek olyan hasizmai vannak, mintha egy katalógusból lépett volna ki, amit a Magic Mike-ban be is mutatott. Hát…sajnos ő is a másik ligában játszik.

Cara Delevigne

A modell, színésznő Cara azt vallja magáról, hogy nem érdeklik a nemek, ő az emberek lelkébe szeret bele.

Forrás: GayHollywood

Megosztom: