forrás: pinterest
Bulvár

Megszületett a hercegi baba: a névválasztás már önmagában beszédes

Megosztom:

Szép gesztus a család felé.

Teljes a család

Biztos hallottátok már, hogy Meghan Markle a hétvégén világra hozta kislányukat, és szerencsére minden rendben van a babával és a mamával is. A baba neve pedig nagyon szép és különleges, ezzel is tiszteletüket fejezik ki Harry elhunyt édesanyja felé-írja a Page Six.

Az újszülött kislány ugyanis a Lilibet Diana Mountbatten-Windsor nevet kapta! Így második keresztnévként megkapta Diana hercegnő nevét is. A Lilibet pedig az Elizabeth egyik becézési formája, ahogy a család is hívja a királynőt, ami pedig Erzsébet királynő előtt fejezi ki tiszteletét, így ennyit a pletykákról, hogy a pár nincs jóban Erzsébet királynővel.

4 tagú család+ 2 fő

A kislány egy Santa Barbara-i kórházban született és már otthon pihen a család. A hercegi párnak így már a kisfia Archie mellett egy kislánya is van+ 2 kutyus, így már Harry bevallása szerint, teljes a családi idill.

A pár egy hivatalos közleményben így nyilatkozott a lányuk születéséről:

“Június 4-én igazi áldást kaptunk, hisz megérkezett a kislányunk, Lili. Sokkal több ő, mint amit valaha eltudtunk képzelni és és nagyon hálásak vagyunk a kedvességért és az imákért is amit világszerte kaptunk tőletek. Nagyon köszönjük a töretlen szeretetet és a támogatást a családunk felé ebben a különleges időszakban is.”

Megosztom: