Bulvár

Camila Cabellót a teste miatt alázták meg

Megosztom:

Ha modellalkat az a baj, ha átlagos, akkor pedig az.

Előnytelen fotók

Camila Cabello és Shawn Mendes a floridai tengerparton romantikázott, amikor lesifotósok lefotózták őket. A képek megjelenése után rengetegen kezdték el bántani az énekesnőt.

Camila kék fürdőruhában volt, smink nélkül, és egy átlagos, nem kidolgozott testet mutatott a fotósoknak. Van egy kis pocakja és narancsbőre is, ami miatt kövérnek bélyegezték őt.

Volt, aki megvédte

Szerencsére a rajongói a védelmére keltek. “Mindig csodálom Camila Cabellót, hogy igaz és magabiztos a testével. Igen, légy példakép a fiatalabbaknak” – tweetelte egyikük. “Most ettől nőnek érzem magam! A szépség természetes, egészséges, elfogadó” – írta egy másik rajongó.

“Így néznek ki a normális testek” – ez pedig egy harmadik véleménye. “Beteg vagyok, és elegem van abból, hogy minden nő szégyenkezik, akinek nincs lapos hasa! A teste gyönyörű, és ő is.”

Shawn Mendes maga is pozitívan nyilatkozott kedvese testi adottságairól. “Voltak napok, amikor csak 3 órát aludtam, mert két órával korábban felkeltem edzeni. Camila olyan erős, tiszta és magabiztos. Empatikus mások testével kapcsolatban, megváltoztatta az én véleményemet is. Az egész életemet.”

Cabello megköszönte a rajongók támogatását, és igenis büszke a testére. “Köszönöm a tegnapi és a mai szeretetet, szeretek mindenkit” – reagált Instagramon, bár elmondta azt is, hogy amikor először meglátta a képeket, csak arról tudott gondolni, hogy nem húzta be a hasát, és a narancsbőre is látszik.

Forrás: Yahoo! News, DailyMail

Megosztom: