Színes

Bemutatjuk Wilburt, a hátizsákos kalandormacskát

Megosztom:

Cicás kalandok forever.

Sokszor feltűnést keltenek

Felejtsd el a macskahámot és társait! Biztos hallottátok már, hogy nem csak a kutyáknak juthat az az élvezet, hogy kiviszik sétálni és világot látni, hanem simán a cicusoknak is elérhető most már ez a luxus. 🙂 A recept: fogd a macskád, tedd bele a hátizsákodba és irány a világ!

Hazánkban is van egy országjáró cica, aki a gazdájával nem hagy ki egy kirándulást sem, és már tv riportokban is szerepelt. Most egy külföldi példát szeretnénk erre bemutatni nektek.

Wilbur nem átlagos

Wilbur és gazdája, Hannah Thornton nagyon boldogok és köszönik szépen teljesen jól vannak, nem bánják a kíváncsi tekinteteket sem. Mert ha ők ketten sétálni mennek, garantáltan megnézik őket. Wilbur, semmilyen szempontból nem átlagos macska, a macskák többségével ellentéteben ő szereti a vizet és igényli is a heti pancsolást. Szeret ölben lenni, Sétálni pedig egyenesen imád.

Wilbur és gazdája

Gazdája azt vette észre, hogy akárhányszor kiment sétálni, a macska mindig jött utána titokban. Végül Hannah megelégelte ezt és berakta az állatot a hátizsákba, hogy megnézze erre, hogyan reagál. És Wilbur nagyon jól reagált. Nem kezdett el ficeregni és nyugtalankodni, hanem tökéletesen kényelembe helyezte magát és élvezte a sétát. Illetve a hordozását.:D

Innentől kezdve Hannah rászokott, hogy mindenhova vigye magával a macskát, és így mindketten jól szórakoznak-írja a Metro oldala.

Megosztom:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük