forrás: pinterest
Bulvár

Kim Kardashian magát okolja a válásért?

Megosztom:

Őszinte vallomás a kudarcról.

Kim és Kanye szappanoperája folytatódik

Kim Kardashian és Kanye West házassága már a múlté, és azóta a pár életében jelentős változások álltak be. Kanye gyakorlatilag nem posztol a közösségi médiára, Kim pedig a gyerekeivel közös képeket rak fel a szelfik helyett. Házasságuk 7 évig tartott és esküjüket egyszer titokban meg is újították, ami most került csak nyilvánosságra.

Kanye utolsó posztja ez volt az Instagramon még novemberben.:

Kim pedig imád a gyerekeikkel pózolni:

Kanye a házasságuk idején nem igazán szerette volna ha a gyerekek is szerepelnek a közösségi médiában, de Kim erre most már fittyet hány és előszeretettel mutogatja őket is. Február óta, nem kevesebb, mint 30 posztban szerepelnek! A fenti kép egyébként azon a napon készült még 2019-ben, amikor is Kim és Kanye megújították a házassági évfordulójukat teljes titokban a kertjükben. Egyszerű ceremónia volt, kevés vendéggel. De a későbbiekben abból a napjukból is kiszivárgott egy részlet, mégpedig a Kardashian valóságshowjukban. Kim elárulta, hogy az eredeti esküvőjükön részt vevő vendégek zöme ismét eljött.

Esküjüket kézzel írták és nem volt nagy felhajtás sem. De Kim esküjének első sora így szólt:

“Te vagy a férjem, te vagy a legjobb barátom. Te vagy a legnagyobb támaszom és bátorítóm és egyben a legnagyobb szerelmem.”

Magát okolja

Kim a házassága végéről is a családi valóságshowjukban beszélt először. Egy kudarcnak éli meg az egész helyzetet és magát is hibáztatja érte. Kimnek ez a 3. válása. Szerinte olyan feleség illik Kanye mellé aki mindig vele tud menni mindenhova, el tudja kísérni, és országokon át tud vele utazni. Ő nem ilyen, és nem is tudna az lenni. De Kanye szerinte nagyon jó apa-mondta volt férjéről Kim.

Forrás: Buzzfeed

Megosztom: