Bulvár

Így fogadta Jennifer Garner Ben Affleck és Jennifer Lopez kapcsolatát

Megosztom:

Úgy tűnik, az exeket nem zavarja az újraéledő románc.

Csak a gyerekek

Jennifer Garner elfogadja a kapcsolatukat, egy forrás szerint, aki a Us Weeklynek erősítette meg az infókat. A színésznő korábban 2005 és 2018 között volt Affleck felesége. Egy bennfentes szerint JLo és Garner ismerik egymást, és Lopez szerint “Jennifer kedves és csodálatos ember, és csodálatos anya”.

Eközben egy másik forrás az Entertainment Tonightnak elmondta, hogy “elfogadja Ben döntését”, és az előző házaspár között nincs “ellenségeskedés”. “Amíg Ben jó úton marad és egészséges arányban tartja a helyzetet, különösen a gyerekeket illetően, addig Jen boldog” – mondta a forrás.

Marc Anthony-t se zavarja a románc

JLo exe is hasonlóan vélekedik a kapcsolatuk újra felmelegedéséről, amíg a gyerekek jól vannak, örül, ha Jennifer boldog. “Amíg Ben boldoggá teszi őt és gyermekeiket, addig Marc jóváhagyja a kapcsolatot” – mondta a bennfentes. Marc-kal 2004 és 2014 között házasok voltak.

“A barátok szerint ezúttal örökké együtt maradhatnak” – magyarázta egy forrás. “Imádják az együttlétet, és a hétvégék, amiket együtt töltöttek, valóban fontos hatással voltak rájuk. Nagyon szerelmesek.”

Forrás: Fox News

Megosztom: