forrás: pinterest
Egyéb

A Facebook is kijön egy okosórával, ilyen lesz!

Megosztom:

Megirigyelte az Apple óráit.

Nyáron érkezik az újdonság

A Facebook megirigyelte az Appple watch sikerét és jövő nyáron ő is elő fog állni egy vadiúj okosórával! A közösségi oldal vezetői nem is titkolják, hogy így szeretnének még több emberhez elérni és újabb platformokat biztosítani nekik az önkifejezésre és azt szeretnék, hogy ezt is úgy használják az emberek, mint egy okostelefont. Ez az újdonság is úgy kell a világnak, mint egy falat kenyér. No, de nézzük, mit várhatunk majd a csodamasinától.

Az okosóra a következőket fogja várhatóan tudni

-2 kamerás kijelzője lesz, amiket akár le is lehet majd venni az óráról és a Facebook appjain keresztül azonnal meg is lehet majd osztani az ezzel készült képeket, videókat.

-az elülső kamerája inkább videóhívásokra lesz specializálva, míg a hátsó, a tökéletes minőségű képek kattintására megy rá

-a Facebook azt szeretné ha a kamerát akár a hátizsákunkra is rá tudnánk majd csatolni, de ezen még dolgoznak, árulták el névtelen bennfenntesek.

-Ezen is található lesz majd szívverést mérő funkció.

A legnagyobb cégekkel dolgozik az óráján Mark Zuckerberg és csapata, és nem kell majd a telefonunkkal sem összeköttetésben lennie az órának. Fehér, fekete és arany színben lesz majd elérhető a tervek szerint. Az óra tervezése már évek óta zajlott de még a prototípusokon dolgoznak egyelőre, még a tömeggyártása nem indult be. Nagy reményeket fűznek az órához és remélik, hogy az emberek majd viszik, mint a cukrot. A fix árkategóriája egyelőre még nem nyilvános.

Forrás: The Verge

Megosztom: