forrás: pinterest
Színes

Nincs kutyád, de szeretnél? Akkor ezt a videót meg kell nézned

Megosztom:

Napi cukiságbomba.

Önzetlen jócselekedetek

A kiskutyás és kismacskás videók mindig garantáltan cukik. Tapasztalataink szerint akármilyen rossz napunk van, ha ilyeneket nézünk, szinte mindig jobb kedvünk lesz tőle! Mostanában sok cuki cicát mutattunk be nektek, így most jöjjön egy újabb kutyusos boldogságadag.:)

A Redditnél tűnt fel ez a videó, ahol a fehér kiskutya szinte magán kívül van a boldogságtól, amikor a szomszéd magával viszi egy reggeli sétára, ami már a kialakult rutinjuk lett. A kutyus annyira várja a sétát, hogy láthatóan fel-le jár a farka örömében és hihetetlenül cuki! Körbe-körbe rohangál, szinte “mosolyog” örömében és izgatottan csahol is.

Forrás: Mirror

Kisegíti a szomszédot

A szomszéd aki mindig elviszi sétálni őt, egy iskolás srác, Mitch, aki még iskola előtt szokta beiktatni a kutyusnak ezt az örömöt mert a gazdája már idősebb, és így nehezére esik sétálnia.

A kiskutya meghódított a netet és a kommentelők olvadoznak tőle, de a srácot is méltatják, hogy milyen jó ember és milyen kevesen tennék meg ezt a szívességet egy szomszédjuknak manapság. De a kutya is boldog és a srác is boldog ettől, úgyhogy mindenki jól jár.

Ez most csak ennyi volt, nem több, és nem kevesebb. De nézzétek végig a videót, mert cuki.<3

Megosztom: