forrás: pinterest
Szórakozás

Ryan Reynolds apák napi videóján röhög fél Hollywood (és mi is)

Megosztom:

Koktélrecept Ryan Reynoldstól.

Nézd meg ezt, és jó kedved lesz

Imádjuk. Blake Lively nagyon szerencsés nő, hogy kifogta ezt a palit magának, az biztos! Én személy szerint, szerelmes vagyok Ryan humorába. Apák napja alkalmából pedig újra meg is csillogtatja azt.

Amerikában tegnap volt apák napja, és a színész ennek apropóján zseniálisan összekötötte a kellemeset a hasznossal, ugyanis csinált egy kis házi videót arról, hogyan kever ki egy bizonyos koktélt, de a videóban a saját márkás alkoholokat használja, ami mégsem válik öncélúvá, mert közben zseniális humorral tálalja azt. 🙂

Beckham is imádja

Reynolds egy olyan ginkoktélt kever ki, amit csak vaszektómiás koktélnak hív, és közben az apaság szépségeit ecseteli némileg szarkasztikus hangnemben. Olyan jó dolgokra tér ki mint a kora hajnali kelés a gyerekek miatt és az apaságot is a vaszektómia adta éléményekhez hasonlítja. Érdemes megnézni! 😀 A videó alatti kommentelők közt pedig többek közt modellek vannak és David Beckham is.

A kommentelők zöme szerint Ryan maga Deadpool és egyszerűen nem tud kibújni ebből a sötét humorú figurából, de szerintünk nincs ezzel semmi gond. Sőt. A színész egyébként nem unatkozik, még a Covid előtt leforgatta a Free Guy című mozifilmet, de a vírus miatt nem tudták bemutatni. Most úgy néz ki elérkezett a várva-várt pillanat és a filmet végre mozikban lehet megnézni, itt a trailere is.

Megosztom: