Színes

Felvette videóra, ahogy edzés közben zaklatták

Megosztom:

Kéretlenül fogta meg a fenekét az edző.

Videót tett közzé a zaklatásról

Egyedül edzett, amikor egy férfi elsétált mellette, és megfogta a fenekét. Később közzétette a klipet, hogy megmutassa, igenis van alapja a nők zaklatás történeteinek, amiket sok férfi és nő is kétségbe von.

A 22 éves fitneszguru, Fern egy Fülöp-szigeteki edzőteremben edzett, ekkor készült a klip is, amit TikTok-on tett közzé. Állítólag nem először lépett fel nem megfelelő módon az a férfi, aki személyi edzőként dolgozott.

https://www.tiktok.com/@fernvillaceran/video/6972057017108237569?lang=en&is_copy_url=0&is_from_webapp=v1&sender_device=pc&sender_web_id=6898291950812153349

A felvételen Fern látható a fal felé fordulva, ahogy súlyzókkal hajt végre gyakorlatokat. Majd a férfi elhalad mellette, és megérinti a fenekét.

Azóta beszélt a vezetőséggel is, akik szóbeli figyelmeztetésben részesítették az edzőt, és megkérték Fernt, ha újra előfordulna, tegyen panaszt. Később viszont kiderült, hogy elbocsátották az edzőt.

A videót már több, mint 18 millióan látták, bár egyesek kétségbe vonták a hitelességét, néhányan úgy gondolták, hogy az egész megrendezett, még másik az együttérzésüket fejezték ki.

Forrás: Daily Star

Megosztom: