Szórakozás

Sorozat készül a kedvenc szókimondó plüssmedvénkről

Megosztom:

Jön a Ted sorozat!

Obszcén Ted újra lecsap

Tudod ki az a Seth MacFarlane? Szereted a humorát? Naugye. Megvan a Ted? Akkor jó. Ugyanis, ez a kegyetlenül szókimondó plüssmedve is megkapja a maga sorsát, mert nagyon úgy néz ki, hogy a 2 részes mozifilmek mellé még egy sorozatot is kap most-írja a Variety.

A Ted sorozat producere most is Seth MacFarlane lesz, ahogy a hangját is ő fogja kölcsönözni továbbra is. A sorozat sztorija egyelőre nem nyilvános, de elvileg ez egy előzmény sorozat lesz, tehát Ted fiatalkoráról fog szólni. A megrendelő tv társaság pedig a (nálunk nem annyira ismert) Peacock.

Tedet mindenki szereti

A 2 eddigi mozifilm is igen nagy bevételt hozott a konyhára, melyben Mark Whalberg volt Ted partnere. Az első film gigantikus sikere után Mila Kunis kilépett ugyan a folytatásból, de Amanda Seyfried feltűnt helyette, így szép nők nélkül sem maradtunk. Amerikában és Európában is óriási sikere volt a morbid humorú, füvező, szexuális megjegyzéseket tevő, káromkodó, de nagyszívű beszélő plüssmacinak.

Azt még nem tudni, hogy Mark Whalberg ebben is szerepet kap-e. Akármi is lesz majd a forgatókönyv, biztosak vagyunk benne, hogy Seth MacFarlane neve garancia az ismételten fergeteges szórakozásra!

Megosztom: