Bulvár

Billie Eilish szexualitása kiakasztotta a rajongókat

Megosztom:

Kétértelmű megjegyzéseket tett.

Bi vagy nem bi?

Billie kellemetlen reakciókkal szembesült, miután többször lefotózták őt Matthew Tyler Vorce színésszel, akivel úgy tűnik, hogy egy párt alkotnak.

Az énekesnőt azzal vádolják, hogy kihasználja az LMBTQ+ mozgalmat, mert az új Lost Cause című dala promóciós fotói mellé az a feliratot írta, hogy „I love girls” (“Szeretem a lányokat”). A vita abból adódik, hogy közben Matthew Tyler Vorce színésszel, egy férfival randevúzik. 

Eilish először az Apple TV doumentumfilmjében említette, hogy van egy titkos barátja. Matthew Tylerről pedig úgy vélik, hogy ő lehet az, mivel a párost többször is észrevették, ahogy együtt lógnak. A megosztó reakciók abból a széles körű meggyőződésből fakadnak, hogy Billie a queer spektrumon mozgott sokáig. Egyes rajongók kijelentették, hogy mostantól bojkottálni fogják a zenéjét, mások azonban megvédték, mondván, hogy senkinek sem tartozik magyarázattal a tetteiért.

Nagy korkülönbség

Vorce egyébként azzal is felkavarta a fanokat, hogy korábban faji és homofób rágalmazásokat tett közzé Facebookon. Valamint nagy a korkülönbség köztük, mert még Billie csak 19 éves, addig Matthew 29.

Billie szexuális irányultsága egy ideje vita tárgya rajongói körében a dalaiban és videoklipjeiben megjelenített kép miatt. Egyszer azt mondta Jimmy Fallonnak, hogy nem bánja, ha beleszeret egy lányba. “Azt hiszem, a lányok szexik, tudod, az emberek szexik, és ha valaha is beleszeretnék egybe, pokolba is, nem bánnám.”

Forrás: The Netline

Megosztom: