forrás: pinterest
Színes

Teljesen átalakul a Victoria’s Secret, erre számíthatunk

Megosztom:

Viszlát angyalok.

Teljes megújulás. De vajon, jobb-e?

Az, hogy egy magyar modell is bekerült a Victoria’s Secret hivatalos nemzetközi angyalai közé, az elég nagy szó. De sajnos nagyon úgy néz ki, hogy nem csak Palvin Barbi de a többi angyal sem vonulhat fel többé a Victoria’s Secret kifutóin. A cég ugyanis teljesen átalakul. Angyalok helyett kollektíva lesz.

Megváltozott a világ

A Victoria’s Secret szóvivője ezt mondta a dologról:

“Sajnos elég későn reagáltunk a világ eseményeire. A cég mostantól nem az ideális szépségideált fogja követni, hanem a valódi, hús-vér nőket fogja képviselni, és nem a férfiak szemének készítjük innentől a fehérneműinket, hanem a nők kényelme miatt. A cég jövőbeli képviselői nem fognak fehérneműben felvonulni, inkább sokat fognak beszélni és kiállni bizonyos ügyekért. “-mondta Martin Waters.

Azért is döntöttek az angyalok mellőzése mellett, mert nem adnak a társadalomnak semmi pluszt szerintük és az emberek már nem kíváncsiak rájuk. Innentől 7 nő veszi a stafétát, akik közt van Pryanka Chopra-Jonas(színésznő), Megan Rapinoe(női focista), Adut Akech(szudáni menekült modell) , Eileen Gu (síelő), Amanda de Cadenet(fotós), Paloma Elsesser(modell), Valentina Sampaio(transznemű modell).

A cég döntéséhez az is hozzájárult, hogy a Victoria’s Secret fehérneműk eladása évről-évre fokozatosan csökkent, sőt a korábbi vezetőt is elbocsátották, mert szexuális zaklatás ügyébe keveredett.

Mi megmondjuk őszintén, kicsit sajnáljuk, hogy ennek is vége abban a formájában…Mi szerettük azt a glamúrt és női kacérságot, amit hoztak az angyalok. :O

Forrás: Justjared

Megosztom: