Szórakozás

Johnny Depp rajongók bojkottálni akarják az Aquamant

Megosztom:

Nem akarják elfogadni, hogy nem rúgták ki Amber Heardöt.

Lapátra Heraddel

James Wan a napokban hozta nyilvánosságra az Aquaman 2 címét, de a filmre fordított figyelem újjáélesztette a Warner Bros. ellenforduló rajongókat, amiért nem tették ki Amber Heardöt. Köztudott, hogy sok rajongó nem akarja, hogy benne legyen az Aquaman és az elveszett királyság című filmben. Közel 1,85 millió ember írt alá egy online petíciót, ami a színésznő kirúgását követeli.

Úgy tűnik, hogy a Warner Bros. másfelé néz, amikor a Heard vitáról van szó. Azok a rajongók azonban, akik Johnny Deppet védik, nem hajlandók ezt olyan könnyen elengedni. Miután kiderült az Aquaman 2 címe, Heard neve gyorsan kezdett felkapottá válni Twitteren, de nem a sikerei miatt. Valójában rajongók tízezrei hívták fel újra a figyelmet a film bojkottjára.

“Én, valamint mindenki, akit ismerek és akivel beszéltem, nem fogjuk megnézni az Aquaman 2-t, ha Amber Heard a projekt része! Rajongók vagyunk, de nem fogunk támogatni egy bántalmazót!” tweetelt az egyikük.

A film premierje a tervek szerint 2022. december 16-án lesz. A forgatás idén nyáron indul, és Heard pedig már készül a szerepre.

Forrás: Movieweb

Megosztom: