Szórakozás

Mi lesz Grogu nélkül a Mandaloriannal?

Megosztom:

Mi jöhet a folytatásban?

A rajongók nem tudták, mire számíthatnak, amikor a The Mandaloriant bejelentette a Disney. De azonnal szenzációvá vált, nem kis részben Grogu miatt. A Yoda ezen baba verziója a ravaszság, a rejtély és a nyers Erő kombinációja, de most kiképzésre vitték. Milyen jövője van ezután a Mandaloriannak? Ezek lehetnek a lehetséges történetszálak a folytatásban.

Harc Mandalore-ért

Din Djarin nem sokat tud a mandalori kultúráról, erre rá kellett jönnie a második évadban, amikor találkozott  Bo-Katan Kryze-vel. De Mandalore múltjáról és Birodalom tetteiről sok minden kiderült a számára. Előfordulhat, hogy csatlakozik a bolygójukért folytatott harchoz?

Vadászhat Thrawn admirálisra

A 2. évad során Djarin új barátot szerzett, egy Ahsoka Tano, volt jedi személyében. Miután túlélte a 66-os parancsot, Anakin Skywalker egykori Padawanja szerves részévé vált a lázadásnak és a Birodalom elleni harcnak. A Birodalom bukása után Tano új küldetést vállalt. Pontosabban Thrawn admirálisra vadászott, és elveszett barátja, Ezra Bridger után kutatott. Djarin segíthet ebben a keresésben, hiszen nagy gyakorlata van az emberek felkutatásában, és nem rajong a Birodalomért.

Grogu múltjának megfejtése

A rajongókat sokkolta az 1. évad 1. epizódja, nevezetesen az, hogy Mando célpontja Yoda fajának csecsemő tagja volt. A sorozatból kiderül, hogy a kissrác mélyen kapcsolódik az Erőhöz, és hogy Grogu a neve. De ezeken a részleteken túl nem sokat tudunk a fajról. Din Djarin lehet az, aki végre kiderít néhány választ. 

Mandaloriak keresése

Mandalore bukása szétszórta a mandalori népet a galaxisban. Több millió mandalorián van a galaxisban, akiknek útmutatásra van szükségük. Din Djarin lehet az, aki segít mindannyiuknak megtalálni a hazafelé vezető utat, legyen az Mandalore-on vagy bárhol máshol a galaxisban.

Szerintetek hogyan folytatódik a történet?

Forrás: Screen Rant

Megosztom: