forrás: pinterest
Bulvár

Új dallal jön a Spice Girls!!!

Megosztom:

A korszakalkotó brit lánycsapat meglepetéssel készül.

Mindannyian benne vannak

14 év után megtörténik az, amire már senki nem számított. A legendás 90-es évekbeli lánybanda újra összeáll és egy vadonatúj dallal jönnek ki-írja a Popsugar! És igen, Victoria és Geri is benne lesz. Hoppá.

A kislemez a “Feed your love” címet kapta és abból az alkalomból csinálták a csajok, hogy az ikonikus daluk a “Wannabe”, idén lesz 25 éves. A lányoknak új daluk 2007 óta nem jött ki, így nem túlzás azt állítani, hogy igen nagy az érdeklődés az új kislemez megjelenése iránt. Érdekesség, hogy a dal ki fog jönni kazettán!, bakeliten és CD-n is. A Wannabe is újra kijön és különböző remixek is lesznek a dalból. A “Feed your love” július 9.-én érkezik és habár voltak pletykák, hogy ebben sem akar már részt venni Mrs. Beckham, végül mégis énekel ő is a dalban. Posh Spice nélkül mondjuk nem is lenne ugyanolyan.

Aktívan szónokolnak

A Spice Girls egyébként aktívan jótékonykodik is és amikor csak tehetik kiállnak a jó ügyekért. Jelenleg is aktívan kampányolnak és támogatják az LMBTQ közösséget és a hajléktalanokat is próbálják jótékonysági alapítványokon keresztül segíteni.

Megosztom: