Bulvár

Halálos fenyegetéseket kapott, mert meleg karaktert játszik

Megosztom:

Néhányan átlépnek egy határt.

Halálos fenyegetéseket kap

Michael Cimino a Love, Victor címszereplője azt mondja, rengeteg meleget érint meg, hogy meleg karaktert játszik, de akadnak gyűlölködők is, akik életveszélyes fenyegetéseket írogatnak neki.

Michael, aki a Hulu romantikus sorozatában szerepel, elmondta, hogy az LMBTQ+ közösség néhány tagja elítéli őt, mert meleg szerepet vállalt, amikor a való életben hetero. Azt mondta az Attitude-nek még korábban, hogy számított hasonló reakciókra, de most már egy részük átlépett egy határt.

Ő is harcol az LMBTQ+ jogokért

A 21 éves sztár tisztában van azzal, hogy sokaknak problémája van azzal, hogy az hetero színészek meleg szerepeket játszanak, míg a meleg színészek gyakran munkanélkül maradnak. De neki is fontosak az LMBTQ+ jogok, és továbbra is játszani fogja Victor karakterét. Szerencsére egyre kevésbé fontos egy színész szexualitása a játszott szerepnél, és láthatunk már példákat arra is, hogy melegek játszanak heterokat a vásznon.

Michael minden oldalról kap hideget és meleget egyaránt, beleértve a saját családját is. Szerinte néhány rokona homofób megjegyzéseket tesz közzé a műsorról és a karakteréről, amire nem számított.

Forrás: TMZ

Megosztom: