Egyéb

Visszakaphatod a pénzed a vásárlásaid után

Megosztom:

Legalábbis egy részét.

Új app indult

A Portfolio ír egy új applikációról, a Recash-ről, ami a kártyás vásárlásaid után 2-20%-ot oszt vissza neked. Ezért pedig nem kell tenned semmit, csupán letölteni az alkalmazást, és regisztrálni. Aztán nem kell megnyitnod a vásárlásaid során, nem kell szólnod az eladónak, elég csak a bankkártyáddal fizetned készpénz helyett.

“A felhasználó szemszögéből az az újdonság, hogy ez az első olyan, bankkártyás fizetést követően visszatérítést adó megoldás, amely felhasználói szempontból teljesen és szó szerint teendőmentes” – mondta Zádor Balázs, a fintech cég CEO-ja a lapnak.

Forrás: Recash

Hogyan működik?

A regisztrációhoz csak e-mail címre, jelszóra, vagy a Facebook profilodra lesz szükség. Az applikáció ingyenesen letölthető, ezután a saját bankod felületén engedélyt kell adnod a számlainformációkhoz való hozzáféréshez, ezek mind olyan adatok, amik a tranzakciókhoz a legszükségesebbek. A cashbacket az appban pár órán belül jóváírják, majd ha felgyülemlett 3000 Ft a virtuális számládon, kérheted a kifizetést a bankszámládra.

Jelenleg a Gránit Bank, az OTP, a K&H, a Revolut, a Wise (korábban TransferWise) és az MKB Bank ügyfeleknek elérhető az applikáció, de folyamatban az engedélyeztetés a Raifeisennél, az Ersténél és a Takarékbanknál is.

A partnerek száma is egyre nő, jelenleg idetartozik többek között a Penny Market, a Rossmann, a Praktiker, a Pizza Hut vagy a Zing Burger.

Forrás: Recash

Forrás: Portfolio

Megosztom: