Színes

Gyűlöli, mégis vele a legjobb a szex

Megosztom:

Legjobb barátjával csalja a párját.

Csak szex

A Daily Star egyik olvasója küldte el nekik a történetét, amiben azt vallja meg, hogy nem tud ellenállni a párja legjobb barátjának. “Csak írnia kell egy SMS-t, hogy >>most<<, és úgy csapok le rá, mint egy kuncogó tinédzser.”

A férfi ingatlan közvetítéssel foglalkozik, így mindig van hová bújniuk. Hatalmas fürdőkben, luxus zuhanyzókban, baldachinos ágyakban szeretkeznek. “Hatalmas szexuális étvággyal rendelkezik. Akkor szeret a legjobban, amikor térdre borulva könyörgök egy újabb tombolásért” – írja a nő a levelében. Majd így folytatja: “A férjemnek fogalma sincs arról, hogy másik életet élek, mert ezzel a sráccal mindig azt vesszük észre, hogy aljasan bánunk egymással a nyilvánosság előtt. A barátok azt hiszik, hogy esküdt ellenségek vagyunk, mert ellentmondok neki, és ő vicsorít rám.”

Mindenki úgy tudja, hogy alig bírnak egymás közelében lenni

“Egy esküvőn azt mondta, hogy nem tudok táncolni, és nevetségessé tett, ezért egy korsó sört locsoltam az arcába. A férjem dühös volt, és könyörgött, hogy próbáljunk meg kijönni egymással.”

Mocskos csalónak, és hazudozónak érzi magát, de mégse tud ellenállni. “Tudom, hogy a szeretőm nem érez bűntudatot, mert nem ilyen. Ez mind játék neki, de rettegek attól, hogy ez végül hogyan fog végződni.”

Forrás: Daily Star

Megosztom: