Szórakozás

Meryl Streep depressziós volt Az ördög Pradát visel forgatása alatt

Megosztom:

A legendás színésznő nehezen forgatta az egyik legismertebb filmjét.

Szerepben maradt

2006-ban az Oscar-díjas színésznő Az ördög Pradát visel című filmben játszotta Miranda Priestlyt, aki egy nagy divatmagazin gonosz főszerkesztője volt, rosszul bánt az alkalmazottakkal, így birkózott meg a széthulló személyes életével.

A film 15. évfordulójának alkalmából Streep és a többi szereplő az Entertainment Weeklynek beszéltek arról, hogy milyen volt együtt dolgozni.

Streep a forgatási szünetekben sem lépett ki a karakteréből, ezért eléggé eltávolodott a kollégáitól. “Szörnyű volt!” – ismerte be Streep. “Nyomorúságos voltam a lakókocsimban. Hallottam, ahogy mind szórakoznak és nevetnek. Olyan lehangolt voltam! Azt mondtam: >>Nos, ez az ár, amit fizetsz, ha főnök vagy!<<“

Hozzátette: “Ez volt az utolsó alkalom, hogy valaha is megpróbáltam ezt a módszert!”

Így is érezték, hogy törődik velük

“Megfélemlített, de mindig úgy éreztem, hogy törődik velünk” – magyarázta Anne Hathaway. “Tudtam, hogy bármit is tett a félelem keltése érdekében, nagyra értékeltem, [mert] azt is tudtam, hogy vigyáz ránk.”

“Meryl olyan barátságos és szórakoztató, de bizonyos szempontból nem az volt a legszórakoztatóbb, hogy el kellett távolodnia tőlünk” – mondta Emily Blunt. “Nem mintha megközelíthetetlen lett volna. Felmehettél hozzá, és azt mondhatnád: >>Istenem, annyira vicces dolog történt éppen<<, és meghallgatta.”

Forrás: Entertainment Weekly

Megosztom: