Szórakozás

Imádtad a ’90-es évek fiúbandáit? A Backstreet Boys és az NSYNC együtt csinál showt

Megosztom:

Jó ügyért dolgoznak együtt.

Sokak által régóta várt kollab

A Backstreet Boys tagjai, AJ McLean és Nick Carter, valamint az NSYNC-ből Joey Fatone és Lance Bass „Back-Sync” néven futó projektben álltak össze, írja a Variety.

“Ez már hosszú ideje téma” – mondta McLean. “Mindenki azt akarta, hogy csináljunk valamit együtt, és most egy elképesztő cél érdekében össze kellett fognunk.”

A két banda együttműködését a The Trevor Project hívta életre, és az LMBTQ+ közösség támogatására álltak össze. “Legalább egy LMBTQ-személy próbál meg 45 másodpercenként öngyilkosságot elkövetni az Egyesült Államokban” – mondta Amit Paley, a Trevor Projekt vezérigazgatója. A együttműködés célja, hogy felhívja erre a figyelmet, és promózza az elfogadást.

20 éve még nem lehetett volna ilyen

Carter azzal viccelődött, hogy korábban nem tudott volna elképzelni ilyen együttműködést a rajongók közötti intenzív rivalizálás miatt. “Húsz évvel ezelőtt? Kizárt!” – nevetett. „Viccelek, mert még mindig nem értem, miért nem kezdtük el hamarabb, hogy több dolgot csinálhassunk együtt, de megtudtuk, hogy a menedzserek és a kulisszák mögött zajló dolgok akadályozták meg. Jobb későn, mint soha, igaz?”

A közös munkát üdítőnek nevezték. “Csak működik” – mondta McLean. – “Nem mintha öten (Backstreet Boys) nem működnénk, mert nyilvánvalóan működünk, de ez egy másik érzés. Olyan ez, mint amikor hosszú ideje ugyanabban a kapcsolatban vagy, tartasz egy kis szünetet, megismerkedsz valakivel, aki friss és izgalmas!”

Megosztom: