Szórakozás

Kiderült, hogy Loki biszexuális

Megosztom:

Úgy tűnik, a sorozat újabb és újabb meglepetéseket tartogat a számunkra.

A nők, és a férfiak is érdeklik

Alig telt pár nap azóta, hogy Lokiról kiderült, hogy genderfluid karakter, most arra is fényderült, hogy biszexuális.

“Tudom, hogy ez egy apró lépés, de boldog vagyok, és a szívem megtelt szeretettel, azt kell mondjam, hogy ez most a kánon a #mcu-ban” – tweetelt Kate Herron rendező.

A Disney+ sorozat 3. részének közepén Loki (Tom Hiddleston) és egy nő, aki a Lady Lokinak tűnik, de Sylvie (Sophia Di Martino) néven emlegetik, beszélgetnek a korábbi szerelmi életükről.

https://twitter.com/iamkateherron/status/1407633677484539906

“Mi van veled? Te herceg vagy. Biztos voltak lehetséges hercegnők. Vagy talán egy másik herceg” – mondta Sylvie Lokinak az epizódban, aki így válaszol: “Egy kicsit mindkettő. Ahogy gondolom, nálad is.”

Loki csak a kezdet

Az epizód után Kate Herron rendező megerősítette, hogy Loki kanonikusan biszexuális. Ezzel ő lett az első fő LMBTQ+ karakter, aki szerepel az MCU-ban, de nem az utolsó. A novemberben mozikba kerülő Örökkévalókban szerepel az MCU-filmek első nyíltan meleg karaktere, Brian Tyree Henry Phastosja.

Eközben, még 2019-ben, Tessa Thompson bejelentette, hogy karaktere, Valkyrie egy királynőt keres maga mellé a Thor: Love and Thunder-ben. Kevin Feige, a Marvel vezetője is megerősítette, hogy Valkyrie LMBTQ+ sztorija benne lesz a filmben.

Forrás: Too Fab

Megosztom: