Szórakozás

Elizabeth Olsen a Doktor Strange 2-ről beszélt

Megosztom:

Sötét, félelmetes filmet várhatunk.

Skarlát Boszorkány visszatér

Elizabeth Olsen a Doktor Strange az őrület multiverzumában című filmről beszélt a Vanity Fair-nek. Szerinte ijesztőbb lesz, mint az Indiana Jones filmek. A színésznő Skarlát Boszorkányként tér vissza a Disney+-on futó WandaVision története után. A 2016-os Doktor Strange folytatását 2022 márciusában láthatjuk majd.

Michael Waldron forgatókönyvíró “köpenyes Indiana Jonesnak” nevezete Strange-t, erre reagált most a színésznő.

“Szerintem félelmetesebb, mint az Indiana Jones. Azt hiszem, ennél határozottabban Sam Raimi-i érzésed lesz. Tehát talán ez volt a cél, de szerintem határozottan valami sötétebb lett… Igen, a horror műfaj állandó félelem és izgalom és félrevezetések, kamerával való játék, a terepmélység perspektívájának játéka, annak érdekében, hogy a közönség ijedtséget érezzen… szerintem ez több, mint egy fényes Indiana Jones-film. Imádom az Indiana Jonest, de úgy érzem, ez sötétebb dolog lett” – magyarázta Elizabeth Olsen.

A filmet Sam Raimi rendezi, akinek sok sötét, félelmetes filmet köszönhetünk, mint az Evil Dead – Gonosz halott filmek, de az ő nevéhez fűződnek a Tobey Maguire főszereplésével készült Pókember adaptációk is.

Forrás: Vanity Fair

Megosztom: