Bulvár

John Boyega otthagyta a Netflixet

Megosztom:

Családi okokból kellett távoznia a forgatásról.

Családi ok vagy gondja volt a filmmel?

John Boyega a hónap elején otthagyta a Rebel Ridge produkcióját. Most felröppent a hír, hogy mindezt anélkül tette, hogy bárkinek is szólt volna róla, sőt azt rebesgetik, hogy a produkció volt az oka a hirtelen távozásának. A menedzsmentje cáfolta a híreket, ragaszkodnak hozzá, hogy családi okokból történt minden.

Rebel Ridge a Covid járvány miatt több mint egy évig csúszott. A filmről még nem sokat tudni, csupán annyi ismert, hogy akció-thrillerről van szó, ami Amerika társadalmi igazságtalanságait célozza meg „csonttörő akció, feszültség és sötét humor keveréke”. Boyega eredetileg AnnaSophia Robb és Don Johnson mellett főszereplő lett volna, de csak egy hétig forgatott. Családi okokra hivatkozva egyértelművé tette, hogy nem tér vissza a produkcióhoz, és folyamatban van a szerep átdolgozása. Jelenleg még mindig nem tudni, ki kerül be Boyega korábbi szerepébe.

Az Indie Wire szerint legalább egy Rebel Ridge-hez kapcsolódó forrás azt mondta, hogy Boyega úgy ment el a produkciótól, hogy senkinek sem szólt róla, és hogy problémái voltak a forgatókönyvvel és a szállásával. Azt is kijelentették, hogy a Netflix vezetői – köztük a streaming óriás vezérigazgatója, Ted Sarandos – komoly erőfeszítéseket tettek annak érdekében, hogy Boyega a filmben maradjon. Ezeket az állításokat azonban a színész ügynöke, Femi Oguns cáfolta, és mindezt pletykának nevezte.

Valószínűleg tényleg csak egy pletykáról lehet szó, hiszen ilyesmit még a legnagyobb színészek is ritkán engednek meg maguknak, ha a szakmában akarnak maradni.

Forrás: Screen Rant

Megosztom: