Szórakozás

Miért nem érdekelte a Bosszúállókat, hogy a Loki ellopta a Tesseractot a Végjátékban?

Megosztom:

Ez egy megválaszolatlan kérdés.

Loki és Tesseract

A Loki sorozat azzal kezd, hogy elmagyarázza, mi történt a Csínytevés Istenével, de arra nem ad magyarázatot, hogy a Bosszúállókat, miért nem érdekelte, hogy lelépett a Tesseracttal.

Loki nemcsak egy új idővonalat hozott létre, de megakadályozhatta Thort abban, hogy visszaküldje a Tesseractot Asgardnak, vagyis az egész addigi történéseket felülírhatta volna. Valójában úgy tűnik, hogy a Bosszúállók alábecsülték Lokit, azt feltételezték, hogy menekülése nem okoz problémát az idővonalon. Kezdettől fogva vakon repültek, és nem volt sürgős visszamenniük és kijavítani a hibát.

Az Ősi nem tért ki a helyváltoztatásra

A probléma az volt, hogy Ősi magyarázata nem volt tiszta. Loki nem ugrott az időben, csupán a Földön változtatta meg a helyét. A Bosszúállók számára pedig létfontosságú volt, hogy minél előbb visszatérjenek a jelenbe, ahol nem látták semmi nyomát annak, hogy problémát jelentett volna, hogy ellopták a Tesseractot. Így érthető, hogy nem érezték sürgősnek, hogy rendbe tegyék a történteket, pláne minden más egyéb történés mellett.

Felveti a kérdést, hogy Lokit, miért fogta el a TVA, és Amerika kapitányt, miért nem, amikor ő is játszott az idővel. De még ugye tudjuk, hogy Loki eredeti vonala más volt, addig Steve Rogersnek lehet, hogy alapvetően ez a sors volt szánva, és ezért nem zavarta a TVA-t, hogy visszament Peggy Carterhez.

Kíváncsiak leszünk, hogy világosabbá válik-e ez a zűrzavar, ahogy a sorozat halad előre. Nagyon reméljük!

Forrás: ScreenRant

Megosztom: