forrás: pinterest
Élet

Hétköznapi hősök, akiket Te is máshogy nézel ezután

Megosztom:

Vegyük észre őket!

Köztünk élnek

Hétköznapi hősök. Köztünk élnek, még ha néha alig látjuk is őket. A mindennapjaink részei, és sok helyen beléjük lehet futni, csak észre kell őket venni.:) De ne köpenyeket és nadrágon kívül hordott bugyis alakokat keressünk.

Lássuk meg a kis dolgokat is

Nem kell óriási dolgokra gondolni, elég ha csak felidézzük, hogy a közértben milyen jól esett legutóbb is, mikor nekünk csak egy kenyér és egy doboz tej volt a bevásárlókosarunkban, és mikor az előttünk lévő ezt meglátta, előre engedett. Neki nagyon sok tétele volt. Nem mindenki teszi ezt a gesztust meg, de aki igen, az igenis feltudja dobni a napunkat és ez nagyon lélekmelengető tud lenni.:) Vagy jusson eszünkbe a buszsofőr, aki látja a visszapillantóból, hogy mi lélekszakadva futunk a busz után, hogy még épp fel tudjunk rá huppanni, és ő meg is vár minket, mert értékeli az erőfeszítésünket és nem szemét módon az orrunk előtt becsukja az ajtót miközben vigyorog ( mert ilyen is van).

Láthatatlan erőpajzs

Vagy az orvos, aki a végkimerülésig dolgozza magát, de mégis mikor látja rajtad, hogy félsz, ő próbál téged megnevettetni, amivel még a feszült lelkiállapotodból is kimozdít, és csodaként megnevettet.  De ha van a környezetedben egy idős pár, akik még 40 év után is ugyanolyan szeretettel és tisztelettel fordulnak egymás felé, akkor is Őket is tekintheted hétköznapi hősnek, hiszen még mindig tudnak nevetni és az élet jó dolgait értékelni! Ezek a pozitív példák a mi hétköznapi hőseink, akiknek nem kell S betűt keresni a mellkasán, mégis szuperhősök, akik körülvesznek minket, csak észre kell venni.;)

Megosztom: