Bulvár

A Victoria’s Secret új transznemű tagja is kiáll társaiért

Megosztom:

Az első transznemű modell besokkallt.

Hol az emberi kegyetlenség vége?

Egyre durvább a helyzet világszerte bizonyos nemi kérdést feszegető kérdésekben… A homoszexualitás és transzneműség ma már a világ nagyobb részén teljesen elfogadott dolog, de még mindig léteznek olyan országok ahol megdöbbentő dolgok fordulnak elő ezeket a kérdéseket illetően.

Brazíliában pl egy transznemű nőt, aki Robertának hívta magát élve megkínoztak és megégetett egy helyi tinédzser a helyi Pride felvonuláson, csak mert vállalta azt, hogy ő transznemű. Egy másik lányt, Kelly da Silvát is megkínozták, kitépték a szívét és brutálisan megölték majd ördögnek nevezték, csupán mert vállalta, hogy ő transznemű.

Jó ügyért harcol

Ilyen és ehhez hasonló borzalmas esetek történnek a világban még mindig a transznemű és meleg emberek százaival. Valentina Sampaio, brazil transznemű modell és egyben a megújult Victoria’s Secret új bizottsági tagja, instagramon hívja fel a figyelmet ezekre az extrém brutalitású, embertelen, középkori esetekre. Ő maga is transznemű, és hisz abban, hogy nem a nemi identitás fogja meghatározni egy ember jellemét. Valentina mindenkit arra bíztat, hogy legyen nyitott, toleráns és elfogadó, ezek az emberek is ugyanolyan emberek, mint bárki.

Így, hogy megkapta a szószólói lehetőséget egy ilyen világcégnél, így valóban hatalom van a kezében és ezt most egy jó ügyre fordítja! <3

Megosztom: