Bulvár

Christina Aguilera jobban kiáll Britney Spears-ért, mint a saját húga

Megosztom:

Az énekesnő rendesen odatette magát.

Emberségből jeles!

Az énekesnő ismertsége Britneyvel még a gyerekkorukra nyúlik vissza, amikor is 1993-tól 1994-ig a Mickey Mouse Clubban vezettek műsort mindketten. Rengeteg sztár került ki onnan, többek közt, Ryan Gosling és Justin Timberlake is műsorvezető partnerük volt. Christina és Britney barátnők voltak de később, ahogy sikeresek lettek, a média riválisokként állította be őket, és a való életben is gyengült köztük a viszony.

Viszont Britney mostani elborzasztó nyilatkozatának hatására, Christina is felszólalt az énekesnő mellett. Twitteren írta ezeket a sorokat:

“Az elmúlt napokban Britney-n gondolkodtam és mindenen amin most keresztülmegy…

Elfogadhatatlan, hogy bármilyen nő vagy ember, ne lehessen ura saját sorsának és ne élhesse úgy az életét ahogy ő akarja. Elhallgattatva lenni, figyelmen kívül hagyni, zaklatni, vagy megtagadni valakit aki “közel” áll hozzád, a legundorítóbb és elkeserítőbb dolog amit csak el lehet képzelni. Az érzelmi és értelmi kár, amit ez a megtagadó és bántó viselkedés tud okozni nem a könnyen kezelhető kategóriába tartozik és nem szabad félvállról venni. Minden nőnek meg kell, hogy legyen a joga a saját testéhez, a saját döntéseihez, a privát szférájához, a saját boldogságához. Én ugyan nem látok bele 100%-ig mi zajlik ezügyben a zárt ajtók mögött, de amit tudok tenni az az, hogy a médián keresztül felszólalok Britney érdekében, aki egész életében elképzelhetetlenül sokat dolgozott azért, hogy elérje azt ahol most tart, és kívánok neki teljes szabadságot és boldogságot és uralmat a saját élete felett!

Teljes szívemmel veled vagyok Britney! A világon minden szeretetet és támogatást megérdemelsz!”

A húga miért hallgatott?

Christina kijelentésében olyan támogatás van, amit pl. Britney saját húgától nem igazán kapott meg ez ügyben. Jamie-Lynn Spears eddig is tudott nővére helyzetéről, de csak most szólalt meg ez ügyben először. Nyilatkozatában kiemelte, hogy ő mint egy testvér támogatja nővérét, de a többi dologba nem akar belefolyni…

“Talán nem támogattam a nővéremet úgy, ahogy kellett volna vagy a média elvára volna tőlem, de én már azelőtt is a támogatója voltam, mielőtt Britney-ből hashtag lett, higgyétek el!”-nyilatkozta Jamie.

Forrás: Just Jared

Megosztom: