Bulvár

Jennifer Aniston nem értette Matthew Perry önkínzását

Megosztom:

Drogproblémákkal küzdött.

Nem tudtak a szorongásáról

Friends: The Reunion alatt a sok felmerült téma egyike volt, amikor a szereplők – Aniston, Perry, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow és David Schwimmer – arról beszéltek, hogy milyen volt élő közönség előtt játszani.

51 éves Perry, aki Chandler Bing-et alakította, elárulta, hogy hatalmas nyomást érzett, hogy a közönség nevessen. “Úgy éreztem, meghalok, ha nem nevetnek. És ez nem egészséges, az biztos” – mondta a társainak. 

“Ezt nem mondtad nekünk. Nem emlékszem, hogy mondtál volna ilyet” – válaszolta neki Kudrow. “Ó, igen” – ismerte be Perry. – “Minden egyes este így éreztem magam.”

Évekig küzdött a drogokkal

A múlt héten a TODAY  interjújában Jennifer Aniston megosztotta gondolatait Perry szívszorító vallomásáról, mondván, hogy nem tudott az akkori “önpusztításáról”.

“Nem értettem a szorongás és az önkínzás szintjét, amit Matthew Perry érzett, ha nem kapta meg a nevetést” – magyarázta, majd hozzátette, hogy annak viszont nagyon örül, hogy ennyi embernek tudtak segíteni. “Lehetőségük van eljutni az emberek szívéhez a világ minden táján, ez hihetetlen, függetlenül attól, hogy bánatban, mentális betegségekben, vagy bármilyen betegségben szenvednek, vagy akár megtanultak angolul beszélni.”

Időközben Perry részletesen elmesélte a küzdelmeit, amiket a Jóbarátok forgatása alatt átélt. A színész, aki nyíltan küzdött a kábítószerrel, még 2016-ban elárulta a BBC Radio 2-nek, hogy “nem emlékszik” a 3. és 6. évad forgatására a drogok miatt.

Forrás: Too Fab

Megosztom: