forrás: pinterest
Bulvár

A szexuális erőszak vádjával vádolt Bill Cosbyt hazaengedték a börtönből

Megosztom:

Vajon helyes döntés született?

Bűnös vagy ártatlan?

Bill Cosby valaha humorista, színész volt, elsősorban az amerikaiak körében népszerű komikus, showman. Volt egy tv műsora is, a szebb napokat megélt Bill Cosby Show. Bill Cosby ügye azért is kiemelkedő a sajnos egyre több szexuális bűncselekmény vádjával vádolt hírességek közt, mert talán ez volt az első ügy, amiben a bíróság a bántalmazott nők oldalára állt és kétség kívül bűnösnek ítélte Cosbyt.

Szexuális ragadozó?

Először egy volt iskolai titkárnő Andrea Constand vádolta őt meg azzal, hogy a lakására hívta, leitatta, majd megerőszakolta, később azonban még 3 nő is beszámolt róla, hogy a férfi bántalmazta őket. Most mégis kiengedték a börtönből, ahol 10 év helyett 2 évet ült és már otthon is van feleségével és gyerekeivel.

Az áldozatok nagyon aggódnak és nem értik a bíróság döntését. Szerintük a 83 éves Cosby továbbra is veszélyes és nagy hiba volt őt szabadon engedni. A komikus soha nem ismerte el bűnösségét. Valószínűleg megkopott hírnevét ezután a botrány után már soha nem fogja tudni helyrehozni de ha valóban erőszakot követett el, nem értjük miért van szabadon.

Forrás: TMZ

Megosztom: