Bulvár

Quentin Tarantino ezzel a filmmel tervez visszavonulni

Megosztom:

A rendezőzseni újra alkot.

Ez lesz az utolsó?

Quentin Tarantino sok szempontból különc rendezőnek számít. Egyrészt, zseniális, másrészt, kissé beteg filmjei vannak, de pont ezért szeretjük őt. Nem titok, hogy eredetileg sem tervezte örökre Hollywoodban megvetnie a lábát, (de azért kijelenthetjük, hogy ez sikerült neki), ő mindig is 10 filmben gondolkodott, aztán leteszi a botot.

Anya és lánya az életben is

Nevéhez szinte csak kultfilmek köthetőek, a Ponyvaregénytől a Django elszabadulon át a Kill Billig. Legutóbbi filmje pedig a Volt egyszer egy Hollywood volt Leo DiCaprio, Brad Pitt és Margot Robbie mesteri hármasával. A bosszúálló menyasszonyról szóló Kill Bill is elérkezett a 3. részéhez, és ezzel tervez a rendező visszavonulni is. Viszont pont ezért, a hírek szerint nagy durranásra számíthatunk, és Quentin ragaszkodik hozzá, hogy Uma Thurman mellett, filmbeli lányát az a Maya Hawke alakítsa, aki az életben is a színésznő lánya.

Mayát a Stranger Things sorozatból ismerhetjük és ő is tehetséges színésznő. A történetről annyit lehet előre tudni, hogy 20 évet ugrunk majd előre az időben a legutóbbi Kill Bill filmhez képest és a főszereplő békésen él lányával, Bebével, mígnem az életük újra felfordul és menekülni kényszerülnek.

Quentin mindent bevet, hogy megnyerje magának a 2 színésznőt a filmre és kíváncsian várjuk majd a végeredményt a mozikban! Meg arra is kíváncsiak vagyunk, hogy a rendezőóriás valóban visszavonul-e majd végül.

Forrás: Just Jared

Megosztom: