forrás: pinterest
Színes

Ennek a nőnek mindig orgazmusa van edzés közben

Megosztom:

Te elhiszed, hogy van ilyen?

Kellemetlen lehet vagy kellemes?

Hallottatok már arról a betegségről aminek az a lényege, hogy orgazmust él valaki át edzés közben? Mi sem, pedig létezik.

Nem hittek neki

A brit Sophie Blackman ezzel a kórral küzd és emiatt nem jár nyilvános helyre edzeni, mert nagyon zavarba ejtő lenne számára ha ezt mások is látnák. Először a barátai se hittek neki, de végül Sophie addig dugdosta a különböző cikkeket az orruk alá erről a jelenségről, míg végül el nem hitték. Alfred Kinsey fedezte fel az edzés által kiváltott gyönyört és 1953-ban megjelent könyvében írt is erről(A női nem szexuális viselkedése).

Az egész úgy kezdődött, hogy súllyal guggolás közben egyszer csak a 4.guggolásnál rátört “az” az érzés. Úgy meglepődött a nő, hogy ijedtében a súlyt is elejtette és majdnem ráesett a lábára. Az érzés ilyenkor nagyon intenzív és nagyon hirtelen-mondja. Azóta már tudatosan kezeli ezt a dolgot.

Sophie a koronavírus miatt kezdett el otthon edzeni és annyira bejött neki, hogy ha nem lenne orgazmusa edzés közben, akkor sem járna már az edzőterembe mindig.

Forrás: The Sun

Megosztom: