Bulvár

Gwen Stefaninál megkondultak a harangok

Megosztom:

Az énekesnő ismét férjhez ment.

Éljen az ifjú pár!

Nyáron tombol az esküvői szezon, és nincs ez máshogy a sztárokkal sem. Az énekesnő Gwen Stefani újra elkelt! Gwen és Blake Shelton a július 4-i hétvégén keltek egybe Blake oklahomai birtokán, és a ceremónia is zártkörűnek mondható volt.

Az 51 éves Gwen és a 45 éves Blake, a Voice tv műsor felvételei alatt jöttek össze még 2015-ben. Akkoriban mindketten frissen elváltak voltak így szerelmük lassan bontakozott ki de már akkor is szimpatizáltak egymással. Gwen Stefaninak előtte Gavin Rossdale énekes volt a férje, Blakenek pedig szintén egy zenész, Miranda Lambert. Gwen és a countryzenész Blake, több közös dalt is készített az elmúlt években.

Megszelídült imázs

A No Doubt volt énekesnője még mindig letagadhatja a korát és majd kicsattan a boldogságtól. Újabban jellegzetes, piros rúzsát is elhagyta és egy natúrabb árnyalatra tért át, már kevésbé vadóc 3 gyerekes édesanya.

Újdonsült férjével a ceremóniára csak a szülőket és a barátokat hívták meg, a szertartás a helyi kápolnában zajlott, amit Blake direkt oda építtetett a birtoka mellé, azzal a céllal, hogy nőül vehesse szerelmét. Ha ez nem romantikus, akkor semmi sem! <3

A kápolna, ami az esküvőnek otthont adott.

Forrás: Page Six

Megosztom: