Bulvár

Robert Downey Jr. megharagudott Marveles kollégáira?

Megosztom:

Sok mindent pletykálnak.

Mi lehet az igazság?

A színész körül mostanában folynak a találgatások arra vonatkozólag, hogy mi lehet az oka annak, hogy az instagramján kikövette az összes Marveles színész kollégáját és barátját.

Ugyanis ezt tette. A rajongók meg vannak döbbenve, mert ezekben a filmekben a színészek híresen jó viszonyt ápolnak egymással, barátok az életben is. Ráadaásul ezeknek a filmeknek a forgatása több, mint egy évtizedet vett igénybe összességében, ahol is a Vasember kiemelt szereplő a filmek többségében. Robert nem kommentálta ezt a döntését, és nem is mondott semmilyen magyarázatot erre.

Lezárult egy korszak?

Sokan azt mondják nem is a színész kezeli az oldalát hanem a menedzsere és a Marvel korszak az ő életében lezárult, és így ad neki jelet. Azt is mondják, hogy Robert valamiért megharagudhatott kollégáira, de erre semmi konkrét ok nics egyelőre nyilvánosan. Azt is pletykálják rossz nyelvek, hogy valójában nincsenek is jóban a színészek, azt is csak eljátszották PR fogásként, de most, hogy a Fekete özveggyel vége a filmeknek, így Robert végre kihátrálhat. Báár a Marvel világában sosem lehet tudni igaziból minek van vége és minek nincs, hisz bármi megtörténhet. 🙂

Nem lehet tudni mi az igazság, de mi azért az utóbbit kizárnánk. Nem valószínű, hogy 10 évig meglehet játszani egy barátságot, és különben is, mi értelme lenne?! A közösségi médián kívül is van élet, és attól még lehetnek nagyon jó barátok továbbra is.

Forrás: Just Jared

Megosztom: