forrás: pinterest
Egyéb

Ciki-e 50 felett meztelenkedni?

Megosztom:

Egyre többen vetkőznek az ” aranykorban”.

Ízlések és pofonok

Lehet észrevettétek már ti is, hogy kicsit megborultak a szerepek és a férfiak nők lettek,a nők férfiak, az öregek fiatalok, a fiatalok pedig öregek. Elindult egy olyan tendencia némely hírességnél aki már elmúlt 50 éves, hogy a nagyiruhák helyett bátran megmutatja testét. Annyira bátran, hogy sokszor ruha nélkül, vagy annyira kevés ruhában, hogy nem sokat hagynak a képzeletre. Ez miért alakulhatott így? Ciki ez a viselkedés? Attól függ, hogy mennyire illendő, hogy mennyire szép a teste? Összetett kérdések ezek és hiszünk abban, hogy minden nőnek joga van azt csinálni a testével amit csak akar, de ilyenkor érdemes egy picit mások szemszögéből is belegondolni a dolgokba…Például a gyerekünknek ciki-e ha az édesanyja vetkőzik, vagy büszke rá?

Paulina Porizkov

Az egykori modell 56 éves, Csehszlovákiában született és totál nem szégyenlős. Egyre gyakrabban árasztja el az instagramját meztelen szelfikkel, és korához képest szerintünk is nagyszerű formában van, de mindig zavarba jövünk ha ilyet látunk, és ha valaki rendszeresen meztelenkedős képeket tesz fel, csak annyit kérdezünk, hogy miért?

Madonna

A 62 éves Madonna nem tud és nem is akar megöregedni? Vagy tudna, csak nem akar? 🙂 Zenei munkásságát senki nem vitatja, de tény, hogy kicsit ciki dolgokat művel néha. Legutóbbi topless előadása valószínűleg kiverte gyerekeinél is a biztosítékot a képeket látva.

Liz Hurley

A színésznő 56 éves és még mindig nagyon csinos, amit meg is mutat rendszeresen. Mondjuk neki tényleg nincs mit szégyellnie, és ő még talán ízlésesen is teszi.

Megosztom: