forrás: pinterest
Bulvár

David Schwimmer féltékeny volt Marcelre, a majomra?

Megosztom:

Meglepő dolgot árult el az idomár.

Marcel zavaró tényező volt a forgatáson?

Meglepő dolog derült ki nemrég David Schwimmer-ről aki Rosst játszotta a Jóbarátokban. A sorozat nézői tudhatják, hogy az első évad végén feltűnt Marcel a majom, aki Ross házikedvencét alakította a sorozatban. Marcel akkoriban eléggé központi szerepet töltött be a történések szálaiban, és szinte mindegyik karakternek volt vele valamilyen ügye. Marcelt több majom alakította a sorozatban, -ahogy ez általában a filmeknél lenni szokott-, de ebből mi nézők semmit nem vehetünk észre. Viszont az állatidomár Mike Morris, aki a majmokat is beidomította a filmbe, érdekes dolgot jelentett ki David Scwimmer és a makik kapcsolatáról.

Jól indult

Az idomár szerint az elején nem volt semmi gondjuk egymással, azonban a majmok elkezdtek akkora “sztárok” lenni, hogy minden csak róluk szólt már a forgatáson, és ezt David megelégelte. Morris így nyilatkozott erről.:

“Pár epizódig nem volt semmi gond, tök jól kijöttek egymással (David és a majmok), de utána elkezdte magát felhúzni azon, hogy ott vannak és gorombán bánt velük. Így sokkal nehezebb volt dolgozni velük. Egy olyan tv-showban ahol amúgy is 5 kamera vesz alapból nehéz dolgozni, de ha még a színész is rátesz egy lapáttal viselkedésével, még nehezebb. “

A férfi szerint Schwimmer féltékeny lett a rajongásra és figyelemre amit Marcel karaktere kapott a rajongóktól, és arra, hogy rajta többet nevettek az emberek mint Ross poénjain, hiszen mégiscsak egy majomról volt szó. A dologban az az ironikus, hogy Ross karakterének volt a legtöbb jelenete a történet szerint Marcellel, mert ő volt a gazdája. David Schwimmer a Jóbarátok legutóbbi újraegyesült epizódjában is kicsit keserűen beszél Marcel karakteréről ami az idomár szerint ennyi idő után pláne, gyerekes. A többi színész remekül kijött a majmokkal a forgatáson, állítja Morris.

David így beszélt a majomról:

“Nem jól csinálta a dolgát a majom. Mindenhova bekotnyeleskedett és nem volt jó vele forgatni. Itt volt az idő, hogy Marcel eltűnjön a színről.”

Forrás: The Sun

Megosztom: